€ 0,00

Totaal artikelen:€ 0,00

Totaal:€ 0,00

Verder winkelen

Verzending en retour

Levertijd

Standaard kunnen wij de producten binnen 4 werkdagen leveren. We streven er naar om alles te leveren binnen 4 werkdagen. Zijn er producten onverhoopt toch niet op voorraad? Dan nemen we in dit geval na bestelling direct contact met u op.

Levering

Als u gekozen hebt de bestelling te laten leveren zorgen wij ervoor dat uw bestelling op het juiste adres komt. U ontvangt na de bestelling geplaatst te hebben een orderbevestiging per mail.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, enkel de kosten voor retour van uw besteladres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@olivagardenproducts.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.