€ 0,00

Totaal artikelen:€ 0,00

Totaal:€ 0,00

Verder winkelen

Over Oliva Garden Products

Met een groen hart en passie voor unieke tuinen.

Wij zijn Oliva Garden Products.

Ben jij op zoek naar kwalitatieve en unieke buitenaccessoires? Dan is onze webshop uitermate geschikt voor jou. Met ons ruime assortiment aan tuinartikelen zit er altijd wel iets voor je tussen.

Oliva Garden Products is ontstaan vanuit een liefde voor buiten. We staan voor kwaliteitsproducten, volledige service en garantie. Daarom alleen met de beste, betrouwbare merken. De producten worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en design. Bestelt u bij Oliva Garden Products? We garanderen jou een snelle, vakkundige levering.

oliva exclusive trees ruben wouters

Onze merken

Terug in de tijd

Als hovenier was Ruben Wouters jarenlang bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Zijn groene hart en passie voor prachtige tuinartikelen heeft geleid tot de oprichting Oliva Garden Products in 2020. Nu kan hij eindelijk zijn passie waarmaken, tuinartikelen verkopen waar hij blij van wordt. Zijn doel? Om een tuin uniek te maken met passende inrichting.

"Mooie cortenstaal terrashaard gekocht bij Oliva Garden Products. De kachel is gemaakt van mooi dik staal. Topkwaliteit en een fijne service. Kachel was binnen 3 dagen bij me thuis. Kortom, super!!"

- Dhr. Reijerkerk

10.0

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkoplossingen? Ook daar kunnen we in faciliteren.